نحوه جلوگیری از حملات ddos در وردپرس
نحوه جلوگیری از حملات ddos در وردپرس

نحوه جلوگیری از حملات ddos در وردپرس موضوعی است که در این مقاله به آن پرداخته‌ایم. امنیت از جمله واژه‌هایی است که در دنیای فناوری اطلاعات از موارد حیاتی و مهم تلقی می‌شود. زمانی که بحث راه‌اندازی و مدیریت یک وب سایت در میان است، واژه امنیت به عنوان کلیدی ترین اصل در نظر گرفته می‌شود. به جرات میتوان گفت که حتی یک مشکل کوچک در امنیت وب سایت میتواند عواقب ناخوشایندی برای کسب و کار سایت داشته باشد. سیستم مدیریت محتوای وردپرس اگرچه یک سیستم امنیتی مناسب دارد اما به خاطر معروف بودن و همه‌گیر شدنش باعث شده تا مورد توجه حمله‌کنندگان و هکرها قرار بگیرد از همین روی یک ضعف بزرگ محسوب می‌شود.

یکی از تهدیدات امنیتی مهم که می‌تواند وب‌سایت‌های وردپرس را تهدید کند، حملات DDoS است. در این مورد، مقاله ما بر روی نحوه جلوگیری از حملات DDoS در وردپرس تمرکز دارد و می‌خواهیم به طور دقیق‌تر به این موضوع پرداخته و راهکارهایی ارائه دهیم.

حملات ddos در ودردپرس چیست؟

حملات Distributed Denial of Service یا به اختصار DDOS در وردپرس یکی از شایع‌ترین تهدیدات و حملات برای سرور‌ها و وب‌سایت‌ها در دنیای دیجیتال امروزی است. این نوع حمله موجب اختلال در عملکرد سرور و سرویس‌های آنلاین شده و به تعداد کاربران و مشتریان آسیب‌هایی وارد می‌کند. حمله DDOS یک نوع حمله از نوع سایبری است که هدف آن برهم‌زدن یک سرویس یا سایت آنلاین است. در یک حمله DDOS تعداد زیادی دستگاه که اکثر آنها کامپیوتر زامبی کنترل شده توسط هکرها است به سایت یا سرویس مد نظر حمله کرده و ترافیک زیادی را روی سرور اچ پی یا سایر برندها وارد می‌کند که همین امر موجب می‌شود تا سرویس مد نظر از دسترس خارج شود. در مقاله جلوگیری از حملات DDOS در سرور ما به طور کلی حمله DDOS را شرح داده‌ایم در صورت نیاز به اطلاعات بیشتر میتوانید به مقاله مرتبط مراجعه نمایید.

روش های جلوگیری از حملات دیداس در وردپرس

یک وبمستر حرفه‌ای باید نحوه جلوگیری از حملات DDOS در وردپرس را مسلط باشد و در اولویت کارهای خود قرار دهد. پس اگر هنوز با روش های جلوگیری از حملات ddos در وردپرس آشنایی ندارید باما همراه باشید تا با ۵ مورد اصلی برای انجام این کار آشنا شوید و بتوانید بحث امنیت وب سایت وردپرسی خود را تامین کنید.

نحوه جلوگیری از حملات ddos در وردپرس

هاست یا سرور قدرتمند

مهمترین مرحله جهت جلوگیری از حملات ddos در وردپرس ، داشتن یک هاست یا خرید سرور hp قدرتمند است چرا که هنگام حملات دیداس در وردپرس هدف درگیر کردن منابع هاست یا همان سرور شما است، طبعیتاً هرچقدر منابع شما بیشتر باشد در برابر این حملات بیشتر دوام خواهید آورد. پس به شما توصیه می‌کنیم که اگر از هاست استفاده می‌کنید یک هاست قدرتمند تهیه کنید و اگر از سرور hp اختصاصی برای خود استفاده می‌کنید از کانفیگ قدرتمندی استفاده کنید تا هنگام حملات ddos منابع شما جهت مقاومت کافی باشند.

از CDN استفاده کنید

شبکه توزیع محتوا که CDN نام دارد یکی دیگر از ابزارهایی است که جهت جلوگیری از حملات ddos در وردپرس میتواند برای شما مفید باشد. شما به کمک cdn میتوانید محتوای وب سایت خود را در شبکه‌های ابری توزیع کنید. به کمک cdn میتوانید بار کاری لود سایت را کاهش داده و جلوی بسیاری از درخواست‌ها را به سرور بگیرید. بهترین cdn موجود کلودفلر است که دارای قابلیت آنتی دیداس نیز می‌باشد. کلودفلر میتواند ip های مشکوک که درخواست های زیادی می‌فرستند را شناسایی کرده و آنها را مسدود کند به همین خاطر جلوی ddos را به خوبی می‌گیرد.

بستن XML-RPC

از دیگر کارهایی که میتوان جهت جلوگیری از دیداس در وردپرس کرد، میتوان به بستن ورودی XML-RPC اشاره کرد. ورودی XML-RPC از ورودی‌هایی است که با استفاده از آن میتوان به سایت لاگین کرد. اکثر ddos و نفوذهایی که انجام می‌شود بر روی این پورت ورودی است برای اینکه به شما ثابت شود میتوانید لاگ سیستم خود را چک کنید تا ببینید که چقدر درخواست برای ورود به این صفحه ارسال شده است تا متحیر شوید. پس برای در امان ماندن از هک و دیداس حتما این ورودی را ببندید.

غیرفعال کردن REST API

از دیگر موارد ضروری که برای جلوگیری از حملات ddos در وردپرس باید انجام شود، غیر فعال کردن REST API است. اگر ماژول‌های دیگری از سایت‌های مختلف به کمک API به سایت شما متصل نیست، حتما این قابلیت را در وردپرس غیرفعال کنید تا در هنگام حملات ddos به مشکل بر نخورید.

نصب افزونه‌های امنیتی وردپرس

اما میرسیم به مهمترین بخش برای جلوگیری از حملات ddos در وردپرس که مربوط به افزونه‌ها است. همانطور که میدانیم افزونه‌ها در وردپرس از اهمیت بالایی برخوردار هستند و به داد بسیاری از کاربران در شرایط مختلف می‌رسند. خوشبختانه افزونه های امنیتی زیادی برای وردپرس جهت حمله ddos موجود است که میتوانید با استفاده از آنها جلوی بسیاری از حملات را بگیرید. در ادامه به افزونه‌های مفید برای جلوگیری از دیداس اشاره می‌کنیم که با نصب و اجرا و کانفیگ آنها میتوانید خیال خود را راحت کنید.

  • افزونه امنیتی وردفنس
  • افزونه iThemese Security
  • افزونه Sucuri
  • و . . .
کپچا

کپچا: ابزاری برای پیشگیری از حملات DDoS

CAPTCHA مخفف “Completely Automated Public Turing test to tell Computers and Humans Apart” است. این یک تست امنیتی است که برای تشخیص بین انسان‌ها و ربات‌ها طراحی شده است. در واقعیت، CAPTCHA یک تصویر یا یک پازل است که باید توسط کاربر به صورت دستی حل شود. کپچا ابزاری برای پیشگیری از حملات Ddos است چرا که ربات‌ها نمی‌توانند به صورت اتوماتیک این تست‌ها را حل کنند.

با انجام این اقدامات و رعایت اصول امنیتی، می‌توانید وب‌سایت خود را در برابر حملات DDoS در وردپرس محافظت کرده و از سرعت و عملکرد بهتری برخوردار شوید. امنیت وب‌سایت یک فرآیند مداوم است و نیازمند نظارت دائمی دارد. از این روش‌ها برای حفظ امنیت وب‌سایت خود استفاده کنید و با خیال راحت کسب و کار خود را در حوزه اینترنت پیش ببرید.

نحوه جلوگیری از حمله ddos در وردپرس

– هاست یا سرور قدرتمند
– استفاده از CDN
– بستن XML-RPC
– غیرفعال کردن REST API
– نصب افزونه‌های امنیتی وردپرس