ایلوستریتور چیست؟سیستم موردنیازآن
ایلوستریتور چیست؟سیستم موردنیازآن

illustrator چیست؟

Adobe Illustrator یک برنامه نرم افزاری برای ایجاد نقشه ها ، تصاویر و آثار هنری با استفاده از Windows یا MacOS است. نرم افزار Illustrator ابتدا در سال طراحی پیچیده است که می تواند زمان نیاز به ایجاد تصاویر را کاهش دهد. در ادامه مقاله به پاسخ کامل ایلوستریتور چیست؟سیستم موردنیازآن آشنا می شوید.

ایلوستریتور نرم افزاری است که برای طراحی یا تصویر سازی ، تولید کارهای هنری بوسیله کامپیوتربا سیستم عامل ویندوز یا مک مورد استفاده قرار میگیرد.
طراحان وب ، گرافیست ها ، هنرمندان بصری و تصویرسازان حرفه ای برای خلق آثار خود از این نرم افزار فوق العاده استفاده میکنند.این نرم افزار ابزار ها و امکانات بسیار زیادی برای تصویر سازی دارد که از ویژگی های مثبت آن محسوب میشود.

ادوبی ایلوستریتور

تاریخچه

اولین نسخه illustrator در سال ۱۹۸۷ برای apple Macintosh منتشر شد. نسخه ی اصلی ایلوستریتور حالت preview نداشت و کاربرها مجبور میشدند برای دیدن کارشان پنجره جدیدی باز کنند. نسخه دوم در سال ۱۹۸۹ منتشر شد وسیستم عامل windows را پشتیبانی می کرد. نسخه چهارم این نرم افزار علاوه بر اینکه windows را پشتیبانی می کرد امکان ویرایش در عین حال دیدن کار را می داد. در نسخه شش پشتیبانی از فونت های TrueType اضافه شد.
تا سال ۲۰۱۲ این محصول نیز مانند سایر محصولات این کمپانی با پیشوند CS منتشر می‌شد و پس‌از آن تحت نام CC وارد بازار شد.

کاربردها نرم افزار illustrator

همانطور که گفتیم این نرم افزار بسیار پرکاربرد میباشد در ادامه به چند مورد از کاربرد های آن اشاره میکنیم :

طراحی کاراکتر :

یکی از قدرتمند ترین نرم افزار ها در زمینه طراحی و اجرای کاراکتر میباشد و امکانات زیادی را در زمینه تنالیته های رنگی در اختیار تصویرسازان میگذارد.

تصویرسازی :

از بهترین و تخصصی ترین نرم افزار ها برای تصویر سازی است. مخصوصا برای افرادی که در زمینه دیجیتال پینت یا نقاشی دیجیتال فعالیت دارند. تنوع تصویرسازی در ایلوستریتور بسیار بالا میباشد. که در تصویر ، تنها نمونه هایی از آن را مشاهده می کنید.

طراحی لوگو :

با استفاده از این نرم افزار میتوان به طراحی انواع لوگو و پیکتوگرام وآیکون ها پرداخت. هم چنین میتوان فرم های ساده و یا پیچیده ایجاد کرد که بسیار مورد استفاده گرافیست هاست. این نرم افزار با دیگر نرم افزار های محبوب شرکت ادوبی لینک میشود. هم چنین میتوان از آن خروجی با فرمت های مختلف و کیفیت بالا گرفت. مثل PDF ، PSD ، PNG ، JPG و غیره.

طراحی بسته بندی :

از جمله کاربردهای عمده این نرم افزار در طراحی بسته بندی است. به طوری که بیشتر بسته بندی هایی که شما در بازار میبیند توسط این نرم افزار انجام شده است.

طراحی هویت بصری :

کاربرد دیگر این نرم افزار در طراحی هویت بصری برای برند هاست.

ساخت اینفوگرافیک :

استفاده از اینفوگرافیک در دنیای کسب و کارهای امروزی نشانه حرفه ای بودن است. شانس به اشتراک گذاری اینفوگرافیک ها ۴۰ برابر مطالب دیگر میباشد و به راحتی میتوان در یک دقیقه بالای ۱.۸۰۰ میلیون کلمه را با عکس و ویدیو به مخاطبین انتقال داد. با استفاده از این نرم افزار میتوان انواع متنوعی از اینفوگرافی ها را در مدت مناسبی طراحی کرد.

طراحی لباس و پارچه :

این نرم افزار در چاپ بر روی پارچه برش الگوهای لباس و پرزنت های طراحی لباس کاربرد دارد.

طراحی وبسایت :

از دیگر کاربرد های عمده این نرم افزار در طراحی وبسایت و اپلیکیشن است.

صفحه آرایی :

طراحی کاتالوگ ، مجلات و بروشورها با استفاده از این برنامه ساده تر از برنامه های مشابه است.

نرم افزار ایلوستریتور

نرم افزار illustrator چه ابزار و امکاناتی دارد؟

Color CC : از طریق این ابزار میتوان از چرخه رنگی قرار داده شده در برنامه مجموعه رنگ هایی که به خوبی با هم کار می کنند را انتخاب نمود.

Pen tools : این ابزار به کاربر امکان ترسیم طرح های مختلف را می دهد.

Clipping Masks : این مورد یک ابزار ساده ساز و مفید برای کاربران مبتدی میباشد.

پنل لایه بندی

ایجاد تصاویر سه بعدی و دو بعدی

Strokes panel

گرافیک برداری در Adobe Illustrator

یکی از مهمترین ویژگی های Adobe Illustrator این است که کیفیت آثار هنری ایجاد شده با استفاده از برنامه ایلوستریتور مستقل از وضوح نمایش داده شده است. این بدان معنی است که تصویر ایجاد شده در ایلوستریتور را می توان بدون کاهش کیفیت تصویر بزرگ یا کوچک کرد. این ویژگی یک اثر هنری برداری است که از روابط ریاضی در توصیف خطوط ، کمان‌ها و سایر بخش‌های تصویرگر استفاده می‌کند.

در مقایسه عکس‌هایی که با استفاده از ابزارهایی مانند Adobe Photoshop ویرایش می‌شوند ، وابسته به وضوح هستند و کیفیت تصویر با بزرگ‌نمایی کاهش می‌یابد. گرافیک برداری مجموعه ای از چند ضلعی ها است که تصویر را می سازند که به نوبه خود از بردارها تشکیل شده اند. هر بردار از مکانی می گذرد که به عنوان گره یا نقطه کنترل شناخته می شود که دارای یک مکان مشخص در محور x و y در یک صفحه است. این گره مسیر بردار را تعیین می کند که دارای ویژگی های مختلفی مانند رنگ ، منحنی ، پر شدن ، شکل و ضخامت است. موقعیت بردارها را می توان با فرمول های ریاضی به یکدیگر مرتبط کرد که دقیقاً موقعیت آنها را هنگام تغییر اندازه یک تصویر دوباره محاسبه می کند.

بازار کار

همانطور که گفتیم ایلوستریتور یک نرم افزار گرافیکی است. این نرم افزار مشابه نرم افزار فتوشاپ میباشد. اما کارایی خاص خودش را دارد و یادگیری آن برای کسانی که به فتوشاپ مسلط باشند بسیار آسان است.
به طور کلی نرم افزارهای گرافیکی مثل نرم افزار illustrator در ایران بازار کار بسیار خوبی دارند و میتوان در منزل و فقط با یک کامپیوتر با آنها کار کرد و درامد بسیار خوبی هم داشت.

ایلوستریتور

نسخه های ایلوستریتور

این نرم افزار نسخه های متعددی دارد. نسخه اولیه آن Adobe Illustrator CS بود وبعد از آن نسخه های Adobe Illustrator CC منتشر و روانه بازار گردید. نسخه های سی سی نسخه های اشتراکی هستند یعنی برای استفاده از آن باید حق اشتراک پرداخت کنید. نسخه های CC دارای بهبودهای مختلفی از نظر فونت و رنگ ، همگام سازی تنظیمات برنامه ، ذخیره سند و .. هستند. با داشتن حق اشتراک شما میتوانید از دیگر برنامه هایی که Adobe Creative Cloud هستند مثل افترافکت ، فتوشاپ و پریمیر پرو ، استفاده کنید.

نسخه ۱ ایلوستریتوراین نسخه در سال ۱۹۸۷ برای apple Macintosh منتشر شد. شرکت adobe در آن زمان تمرکز خود را روی گسترش فونت ها و ارائه ی زبانی که کامپیوترها بتوانند آن را ببینند و از طریق آن باهم ارتباط برقرار کنند گذاشته بود. که نام آن PostScript بود.
نسخه ۲ ایلوستریتوراین نسخه در سال ۱۹۸۹ منتشر شد. اولین نسخه ای بود که توانایی پشتیبانی ازسیستم عامل windows را داشت. شرکت ادوبی در سال ۱۹۹۰، نسخه های دیگری را برای سیستم عامل های دیگر، مثل NeXT، Silicon Graphics و Sun Solaris منتشر کرد.
نسخه ۴ ایلوستریتور نسخه ی بعدی illustrator نسخه ی ۴ بود که windows را پشتیبانی می کرد. هم چنین اولین نسخه ای بود که امکان ویرایش در عین حال دیدن کار را ارائه می داد.
نسخه ۶ ایلوستریتوراین نسخه آخرین نسخه ای بود که تمرکزش را روی Macintosh گذاشته بود به دلیل اینکه interface در نسخه های زیرمجموعه ی آن به طور فاحشی تغییر کرد تا هماهنگی بهتری با windows داشته باشد.
نسخه ۷ ایلوستریتوراولین نسخه ای بود که از plug-in ها پشتیبانی می کرد و قابلیت های illustrator را به میزان زیادی بالا برد .هم چنین به نرم افزارهای third party این امکان را داد که قابلیت هایی که جزو استانداردهای اولیه ی illustrator نبودند را به آن اضافه کنند.
نسخه ۱۱ ایلوستریتورادوبی در سال ۲۰۱۱ یک قابلیت ایجاد کرد که از طریق آن SVG در همه ی مرورگرهای اصلی قابل نمایش بود که به همین دلیل نیاز به استفاده از یک برنامه ی مجزا را از بین برد.
نسخه ی ۱۱ در سال ۲۰۰۳ با عنوان illustrator CS یا Creative Suite منتشر شد.

حداقل سیستم مورد نیاز Illustrator در ویندوز

سیستم عامل ویندوز ۱۱ ، ویندوز ۱۰ و ویندوز۷
رمحداقل ۲ GB برای نسخه ۳۲ بیتی ، ۴ GB برای نسخه ۶۴ بیتی
کارت گرافیک نسخه OpenGL 4.0 یا بالاتر و ۱ گیگابایت
هارد۲ گیگابایت فضای خالی برای نصب
وضوح ۷۶۸ * ۱۰۲۴

حداقل سیستم مورد نیاز Illustrator در مک

سیستم عامل macOS نسخه ۱۰.۱۲ (Sierra)
رمحداقل ۴ GB
کارت گرافیکنسخه OpenGL 4.0 یا بالاتر و ۱ گیگابایت
هارد۲ گیگابایت فضای خالی برای نصب
وضوح ۷۶۸ * ۱۰۲۴
ایلوستریتور( illustrator )چیست؟

ادوبی ایلوستریتور ( illustrator ) به معنای تصویر گر, یکی دیگر از محصولات کمپانی ادوبی میباشد. که هنرمندان و گرافیست ها برای ساخت تصاویر وکتور یا همان برداری از آن استفاده می‌کنند.

کاربرد ایلوستریتور چیست ؟

درطراحی کاراکتر,تصویرسازی,طراحی لوگو و وبسایت کاربرد دارد.


اکنون که با خواندن این مقاله ایلوستریتور چیست؟سیستم موردنیازآن متوجه شدید برای کار کردن با این نرم افزار به چه سیستمی نیاز دارید به سایت اچ استوک مراجعه کنید و با مشاوره رایگان و با توجه به نیازتان در قسمت محصولات یک سیستم رندرینگ با بودجه و مشخصات دلخواهتان را انتخاب کرده و خریداری نمایید و از۳ماه گارانتی و ۱ماه پشتیبانی ۲۴ ساعته مجموعه بهره مند شوید.