سیستم مورد نیاز اوبونتو
سیستم مورد نیاز اوبونتو

اوبونتو چیست ؟

اوبونتو در سال ۲۰۰۴ توسط یک شرکت بریتانیایی Canonical معرفی شد. این مبتنی بر Debian توزیع محبوب در آن زمان بود که نصب آن دشوار بود. در نتیجه ، اوبونتو به عنوان یک جایگزین کاربر پسندتر پیشنهاد شد.

Canonical به عنوان مدیر اوبونتو مسئول انتشار یک نسخه جدید اوبونتو هر شش ماه یکبار است. Canonical همچنین سرورهای میزبانی را برای انجمن Ubuntu فراهم می‌کند و به مردم در سراسر جهان اجازه می‌دهد تا در آزمایش باگ‌های نرم‌افزاری ، پاسخ به سؤالات و ارائه پشتیبانی فنی به صورت رایگان مشارکت کنند. در ادامه مقاله به پاسخ کامل اوبونتو چیست ؟ سیستم مورد نیاز اوبونتو می پردازیم.

اوبونتو چیست ؟

چرا اوبونتو اینقدر محبوب است؟

طبق وب سایت رسمی اوبونتو ، این پرکاربردترین پلتفرم ایستگاه کاری لینوکس در جهان است. ما با چند دلیل توضیح خواهیم داد که چرا هم برای رایانه ها و هم برای سرورهای خصوصی محبوب است.

کاربرپسند بودن اوبونتو

اوبونتو از محیط های دسکتاپ لینوکس برای رابط کاربری خود استفاده می کند. از اوبونتو ۱۷.۱۰، گنوم پیش فرض است. گنوم صفحه را با توضیحات شلوغ نمی کند، در عوض از نمادها برای تسهیل ناوبری استفاده می کند.

به‌طور پیش‌فرض ، گنوم پانل فعالیت‌ها را در نوار وظیفه سمت چپ دارد.

کنترل ها در گوشه سمت راست بالای صفحه قرار دارند.

یک نمای کلی برنامه ها را می توان با کلیک کردن روی دکمه شبکه در گوشه سمت چپ پایین صفحه مشاهده کرد.

ناوبری سیستم آسان شده است زیرا تمام عناصر پیکربندی و برنامه از صفحه اصلی قابل دسترسی هستند.

امنیت قوی اوبونتو

اوبونتو منبع باز است و توسط اعضای انجمن خود تحت بررسی و بازبینی مداوم قرار می گیرد. در نتیجه ، هر گونه آسیب پذیری امنیتی را می توان به سرعت شناسایی و از بین برد. به طور کلی ، توزیع های لینوکس در مقایسه با سایر سیستم عامل ها دارای نقص های امنیتی کمتری هستند.

علاوه بر این ، اوبونتو از AppArmor استفاده می‌کند ، یک تقویت‌کننده هسته که نحوه رفتار برنامه‌ها را محدود می‌کند و منابع آن‌ها را محدود می‌کند. زمانی کار می کند که پروفایل هایی را در هسته وارد کرده باشید.

این شامل فایل های متنی حاوی قوانین دسترسی برای هر برنامه است. AppArmor می تواند گستره نقض امنیتی را کاهش دهد زیرا برنامه ها مجوزهای نامحدودی ندارند.

علاوه بر این ، تعدادی از اقدامات امنیتی Ubuntu پشتیبانی می‌شود ، مانند نصب خودکار به‌روزرسانی‌های امنیتی ، استفاده از sudo به جای کاربر ریشه لینوکس ، پیاده‌سازی رمزهای عبور پیچیده ، راه‌اندازی سرور VPN ، پیکربندی فایروال با استفاده از ufw و فعال کردن iptables.

گزینه های بیشتر نرم افزار Ubuntu

اکثر برنامه های محبوب macOS و Windows مانند Slack ، Spotify و Firefox نیز برای کاربران لینوکس در دسترس هستند و می توانند از طریق مرکز نرم افزار اوبونتو نصب شوند. حتی اگر نمی توانید برنامه مورد نظر خود را پیدا کنید ، به احتمال زیاد یک جایگزین با کیفیت در دسترس است. به عنوان مثال ، Libre Office به خوبی Microsoft Office کار می کند.

عملکرد سبک وزن

اوبونتو منبع فشرده ای نیست بر روی دستگاه های ارزان قیمت به راحتی کار می کند. رابط پیش فرض می تواند با کمتر از ۱ گیگابایت رم اجرا شود. علاوه بر این ، بسیاری از محیط‌های دسکتاپ اوبونتو حتی سبک‌تر هستند. به عنوان مثال ، لوبونتو می تواند بر روی سیستم هایی با حداقل ۵۱۲ مگابایت رم اجرا شود.

در مقایسه ، هر دو ویندوز و macOS به منابع بسیار بیشتری نیاز دارند هر دو macOS Big Sur و Windows 11 برای اجرا به حداقل ۴ گیگابایت رم نیاز دارند. این به این دلیل است که این سیستم‌عامل‌ها دارای رابط‌های کاربری (UI) با منابع سنگین هستند که ویژگی‌های پیشرفته در آنها گنجانده شده است.

دسترسی

یکی دیگر از جنبه های خوب Ubuntuاین است که به راحتی در دسترس است. کاربران به راحتی می توانند با چندین CMS PHP مانند WordPress ، Magneto ، Laravel و بسیاری دیگر کار کنند. پایتون را می توان به راحتی در اوبونتو جدا از جاوا ، روبی و PHP انجام داد. تجربه کاربری یک طراحی دسکتاپ عالی در حین استفاده از اوبونتو است که استفاده از آن بسیار کارآمد و آسان است.

چرا اوبونتو اینقدر محبوب است؟

به روز رسانی ها

در ادامه مقاله سیستم مورد نیاز اوبونتو به بررسی سایر ویژگی های اوبونتو می پردازیم.

ما یک پاپ آپ دریافت می کنیم که ما را برای به روز رسانی ویندوز تبلیغ می کند ، همانطور که برای کار روی رایانه شخصی ویندوزی خود می نشینیم. پس از اینکه مدیر به روز رسانی فایل های بزرگتر مورد نیاز را نصب کرد ، باید سیستم را مجددا راه اندازی کنیم. اگرچه ، مایکروسافت تصمیم گرفت که ویندوز ۱۰ به جای ما تصمیم بگیرد و به طور تصادفی کامپیوتر ما را در زمانی که ما اصلا انتظارش را نداریم ، راه اندازی مجدد کند.

نرم‌افزار مورد علاقه‌مان را باز می‌کنیم و پنجره‌های بازشو دیگری ظاهر می‌شوند ، که از ما می‌خواهد تا نرم‌افزار را قبل از اینکه بتوانیم درست همانطور که نسخه پشتیبان دریافت کرده‌ایم و در حال اجرا هستیم ، به‌روزرسانی کنیم. این وضعیت به این دلیل ظاهر می شود که makeovers و Windows به طور جداگانه به روز رسانی برنامه ها و سیستم عامل را مدیریت می کنند.

اوبونتو رویکردی متمایز دارد. به روز رسانی ها و نصب ها توسط مخازن انجام می شود. به جای دانلود نرم افزار از وب سایت توسعه دهنده، مخازن شامل نرم افزار بسته بندی شده برای نسخه Ubuntu است. به روز رسانی نرم افزار می تواند ما را از به روز رسانی های معلق با این مخازن آگاه کند.

سفارشی سازی

مایکروسافت میزان سفارشی سازی را که می توانیم با سیستم عامل انجام دهیم کاهش می دهد. از سوی دیگر ، ویندوز ۱۰ یکی از قابل تنظیم‌ترین نسخه‌هایی است که هنوز در Ubuntu دیده می‌شود. اگر از نسخه‌های قبلی اوبونتو استفاده کرده یا دیده‌ایم ، ممکن است ظاهر قدیمی‌اش را به تعویق بیندازند.

خوشبختانه نسخه های اخیر کامپیوتر را به آخرین استانداردها رسانده است. اگر ظاهر راه‌اندازی پیش‌فرض اوبونتو هنوز برای ما کار نمی‌کند ، راه‌های زیادی برای عالی جلوه دادن دسکتاپ لینوکس ما وجود دارد. و اگر احساس ویندوز را از دست دادیم ، حتی می‌توانیم ظاهر لینوکس مانند ویندوز ۱۰ ایجاد کنیم.

رایگان بودن اوبونتو

اوبونتو یک سیستم عامل متن باز رایگان است که می توانید از وب سایت رسمی آن دانلود کنید. شما همچنین می توانید کد منبع آن را به دلخواه تغییر دهید تا کنون ، پروژه های متعددی بر اساس Ubuntu وجود دارد.

در مقایسه ، macOS و Windows سیستم عامل های منبع بسته هستند. برای استفاده از ویندوز ، باید یک کامپیوتر همراه با آن بخرید یا مجوزی بخرید که از ۱۳۹ دلار به ازای هر مجوز شروع می شود. در همین حال ، macOS برای خرید در دسترس نیست از قبل با دستگاه‌های مک نصب شده است.

بدون نیاز به آنتی ویروس

خطر داشتن بدافزار یا ویروس حداقل است که هزینه نرم افزار آنتی ویروس را کاهش می دهد. همچنین آنتی ویروس عاملی برای کند شدن سیستم کامپیوتری ما است و عملکرد بدی را تحت تاثیر قرار می دهد. همچنین ممکن است باعث شود سیستم به طور موثر کار نکند. آنتی ویروس نیز جدا از این مشکل ، فضای زیادی را در سیستم به ارث می برد. اما هر یک از این مشکلات و خطرات را می توان به روشی مقرون به صرفه با اوبونتو اجتناب کرد.

سیستم مورد نیاز

سیستم مورد نیاز اوبونتو

در ادامه مقاله اوبونتو چیست ؟ به ویژگی های سیستم مورد نیاز اوبونتو می پردازیم :

CPU :

یکی از الزامات سیستم کلیدی که باید در هنگام نصب اوبونتو در نظر گرفت ، CPU یا واحد پردازش مرکزی است. این جزء به عنوان “مغز” رایانه شما عمل می کند و دستورالعمل های مورد نیاز برای اجرای برنامه های نرم افزاری و انجام وظایف را اجرا می کند.

برای اجرای روان اوبونتو ، توصیه می شود که یک CPU با حداقل سرعت پردازش ۱ گیگاهرتز داشته باشید. با این حال، به خاطر داشته باشید که نسخه‌های جدیدتر Ubuntu ممکن است برای عملکرد مؤثر به یک CPU سریع‌تر نیاز داشته باشند.

الزامات حافظه (RAM):

مطمئناً ، در اینجا چند جمله کوتاه تر و فعال تر در مورد نیازهای حافظه Ubuntu (RAM) وجود دارد:

اوبونتو ۲۱.۰۴ به حداقل ۴ گیگابایت رم نیاز دارد.
برای عملکرد بهینه، توصیه می شود رم بیشتری از حداقل مورد نیاز داشته باشید.
مقدار رم مورد نیاز شما به وظایفی که می خواهید انجام دهید بستگی دارد. برای مرور وب و برنامه های اداری ، ۴ گیگابایت رم کافی است. با این حال ، برای کارهای فشرده تر مانند ویرایش ویدیو یا بازی، ممکن است به رم بیشتری نیاز داشته باشید.
اوبونتو از هر دو رم DDR3 و DDR4 پشتیبانی می کند ، و مهم است که مطمئن شوید رمی که انتخاب می کنید با مادربرد شما سازگار است.
همچنین اگر متوجه شدید که به مقدار بیشتری از آنچه در حال حاضر دارید نیاز دارید ، می‌توانید رم بیشتری به سیستم خود اضافه کنید.

گرافیک :

نیازهای گرافیکی برای اوبونتو به نسخه Ubuntu و وظایف خاصی که می خواهید انجام دهید بستگی دارد. کارت گرافیک و نمایشگر با وضوح ۱۰۲۴×۷۶۸ حداقل مورد نیاز اوبونتو ۲۱.۰۴ است. برای تجربه کاربری بهتر ، داشتن کارت گرافیک و نمایشگر با وضوح بالاتر توصیه می شود.

Other:

به غیر از CPU ، حافظه ، فضای ذخیره سازی و گرافیک ، سیستم مورد نیاز دیگری نیز وجود دارد که باید هنگام بررسی اوبونتو در نظر بگیرید. این الزامات ممکن است مستقیماً بر عملکرد سیستم اوبونتو شما تأثیر نگذارد ، اما توجه به آنها همچنان مهم است.

در مرحله اول ، به نمایشگری با وضوح حداقل ۱۰۲۴×۷۶۸ نیاز دارید. این حداقل نیاز برای نمایش محیط دسکتاپ اوبونتو است. با این حال ، توصیه می شود برای تجربه کاربری بهتر، صفحه نمایش با وضوح بالاتر داشته باشید.

در مرحله دوم، به یک صفحه کلید و ماوس نیاز دارید. اینها برای تعامل با سیستم Ubuntu و پیمایش در میان برنامه‌ها و برنامه‌های مختلف ضروری هستند.

ثالثاً ، اگر قصد اتصال به اینترنت را دارید ، به یک کارت رابط شبکه (NIC) یا کارت بی سیم که با Ubuntu سازگار است نیاز دارید. همچنین ممکن است نیاز به نصب درایورهای اضافی داشته باشید تا کارت کارت شبکه یا کارت بی سیم به درستی کار کند.

در نهایت ، برای دانلود و نصب به‌روزرسانی‌ها و بسته‌های نرم‌افزاری ، باید به اینترنت متصل باشید. برای اطمینان از روند دانلود و نصب بدون مشکل ، اتصال اینترنت پهن باند توصیه می شود.


اکنون که با خواندن این مقاله اوبونتو چیست ؟ سیستم مورد نیاز اوبونتو متوجه شدید برای کار کردن با اوبونتو به چه سیستمی نیاز دارید به سایت اچ استوک مراجعه کنید و با مشاوره رایگان و با توجه به نیازتان در قسمت محصولات یک سیستم رندرینگ با بودجه و مشخصات دلخواهتان را انتخاب کرده و خریداری نمایید و از۳ماه گارانتی و ۱ماه پشتیبانی ۲۴ ساعته مجموعه بهره مند شوید.